KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Srednja škola Kanada
28 Jul

Srednja škola u Kanadi: Školski okrug Delta

Nije nepoznato da se Kanada se nalazi pri vrhu svjetske ljestvice zemalja s najboljim obrazovnim sustavom. Prema posljednjem Pisa testiranju iz 2018. godine, koje provodi Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD), kanadski 15-godišnjaci svojim rezultatima iz matematike, čitanja i znanosti prestigli su mnoge vodeće obrazovne velesile, među kojima su Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka i Švicarska. Stoga nije ni iznenađujuće da je Kanada zadnjih nekoliko godina postala jednom od najpoželjnijih zemalja za programe razmjene učenika.  Za učenike na razmjeni u srednjoj školi u Kanadi postoje mogućnosti pohađanja državne ili privatne škole uz život kod srdačne i tople kanadske obitelji domaćina tokom razmjene.

Program srednjoškolske razmjene u Kanadi

Zašto izabrati Kanadu za srednjoškolsku razmjenu ?
Srednja škola Kanada

DELTA SCHOOL DISTRICT

Školski okrug Delta nalazi se 30 minuta od Vancouvera, 20 minuta vožnje od aerodroma, a dodatna prednost je i blizina US s kojom graniči. Ova školski okrug sastoji se od 31 škole locirane u tri grada: Delta, Ladner i Tsawwassen. Okružena s tri strane Tihim oceanom i lokalnim rijekama, Delta ima prekrasne plaže, golf terene, parkove i prirodno okruženje. Stanovnici Delte visoko su obrazovani i imaju dobar životni standard, a većina stanuje u modernim, dobro održavanim kućama. Delta se može pohvaliti sa najviše sunčanih sati s najsušnijim i najtoplijim zimama na području Vancouvera.

Otprilike 600 međunarodnih studenata dolazi u Deltu iz cijelog svijeta. Internacionalne studente privlači  prvoklasni školski programi, nagrađivani učitelji, visokokvalitetni kanadski domovi, programi skrbi za učenike i prirodno okruženje koje oduzima dah.

Uz to, školski okrug Delta redovito se svrstava među najbolje školske okruge u Britanskoj Kolumbiji zbog izvanrednih rezultata na državnim ispitima i visoke stope završetka programa. Učenici Delta okruga upisuju se na sva veća sveučilišta i fakultete diljem svijeta.

ZAŠTO IZABRATI ŠKOLSKI OKRUG DELTA

  • 90% učenika koji govore engleski jezik
  • Među najvišim stopama diplomiranja u Britanskoj Kolumbiji
  • Nacionalni nagrađivani učitelji
  • Cjelogodišnji i kraći akademski programi
  • Intenzivna sveučilišna priprema
  • 30 minuta južno od Vancouvera
  • Najsigurnije područje u Vancouveru
  • Iskustvo življenja u kanadskoj obitelji i domaćinstvu
  • Besplatni prijevoz i prijevoz od zračne luke
  • Bogata i globalna zajednica

PROGRAMI

Učenici mogu birati kraće programe (koji započinju svaki mjesec tijekom akademske godine, cjelogodišnji program, ljetne programe, a ono što će biti najzanimljivije i učenicima i roditeljima je odlazak u zadnji razred srednje škole (12. razred) uz akademski ljetni program koji će učeniku omogućiti dobivanje kanadske srednjoškolske diplome.

SREDNJE ŠKOLE U DELTI:

  • veliki izbor predmeta, sportova i klubova
  • usavršavanje engleskog jezika
  • koordinatora koji se brine o potrebama međunarodnih studenta
  • kurikulum Britanske Kolumbije predaju certificirani profesori
  • iskusne savjetnike za upis na fakultete i odabir karijere
  • opremljeni i moderni unutarni i vanjski školski kapaciteti
Srednja škola Kanada

Smještaj za vrijeme programa

Razmjena koju nudimo u kanadske srednje škole pruža puni pansion usluga.

Učenici na razmjeni  biti će toplo dočekani od strane kanadskih  obitelji s kojima će moći razmjenjivati međukulturalna znanja. Imati će prilike za razvitak jezika i socijalnih vještina kroz stjecanje prijatelja i dijeljenje iskustava sa svojom obitelji domaćinom.

Kanadske obitelji domaćini su dobro poznate po potpori koje pružaju učenicima na razmjeni. Internacionalni učenici se osjećaju kao kod kuće od trenutka kada stignu.

Obitelji domaćini su izabrane od lokalnog koordinatora, ovisno o dostupnosti,  interesima i hobijima.

Učenici također mogu računati na potpunu podršku lokalnog kanadskog koordinatora u slučaju da učenicima nedostaje dom, treba im dodatna podrška sa školskim projektima, ili im je potrebna pomoć vezano uz obitelji domaćina. Učenici mogu biti smješteni u nekoliko različitih obitelji domaćina za vrijeme njihove razmjene u Kanadi.

Osobni razvoj i komunikacijske vještine dobivene iz iskustva u inozemstvu čine veliku razliku u prijavi na fakultet i budućoj karijeri.

Zanima te srednja škola u Kanadi? Pošalji nam upit!

Označavanjem potvrdnog okvira, dajete suglasnost da BHV Education koristi vaše podatke za kontaktiranje u svrhu informiranja i slanja ponuda mobilnim i elektroničkim putem. Ukoliko označite ne na obrascu, sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka ne možemo vam poslati tražene informacije. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku putem linka za otkazivanje pretplate u podnožju web stranice. Povlačenje suglasnosti ne utječe na zakonitost izvršene obrade podataka do trenutka povlačenja suglasnosti.

Sorry, the comment form is closed at this time.