KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
31 Aug

Kako do uspješne karijere u hospitality industriji studirajući u Dubaiju?

The Emirates Academy of Hospitality Management je renomirani fakultet smješten u srcu jednog od najuzbudljivijih i najprogresivnijih gradova svijeta – Dubaija. Misija fakulteta je pružiti izvanredno obrazovanje koje nadilazi granice tradicionalnog, nudeći studentima jedinstvenu priliku da se potpuno urone u svijet biznisa, turizma i ugostiteljstva. Na našem 13. sajmu školovanja imate priliku razgovarati s predstavnikom ovog fakulteta, u nastavku saznajte više i registrirajte se.

Posjetite naše Dane mobilnosti i edukacije, 21.10.2023. u hotelu Doubletree by Hilton Zagreb i upoznajte predstavnicu fakulteta te saznajte kako i vi možete postati dio EAHM međunarodne zajednice studenata!

Saznajte više o Danima mobilnosti i edukacije

Studiranje u Dubaiju

Dubai, grad futurističke arhitekture i kozmopolitske raznolikosti, pruža idealno okruženje za obrazovanje. Emirates Academy nudi studentima priliku da žive i uče u ovom inspirativnom okruženju koje povezuje tradiciju i inovacije. Upoznat ćete se s globalnim tržištem i raznolikim kulturama dok gradite temelje svoje buduće karijere.

Zašto odabrati Emirates Academy?

Emirates Academy se ponosi svojim statusom lidera u području biznisa, turizma i ugostiteljstva. Fakultet pruža akademska znanja, inovativni pristup nastavi i brojne mogućnosti praktičnog iskustva što ga čini prvoklasnom destinacijom za ambiciozne studente. Mreža partnera u hospitality industriji omogućava pristup prestižnim praksama i radnim pozicijama.

Programi

Emirates Academy nudi raznolike programe prilagođene vašim interesima i ciljevima. Bilo da se radi o menadžmentu luksuznog turizma, događajima i konferencijama ili gastronomiji, programi će vas opremiti znanjem i vještinama potrebnim za uspjeh u dinamičnom okruženju.

Smjerovi studija: Bachelor of Business Administration

Program “Bachelor of Business Administration” na Emirates Academy fakultetu pruža temeljno obrazovanje iz područja poslovanja s posebnim naglaskom na sektor turizma i ugostiteljstva. Kroz ovaj sveobuhvatni program, studenti dobivaju širok spektar znanja o upravljanju poslovanjem, marketingu, financijama i drugim ključnim aspektima.

Ovaj program priprema studente za uspješnu karijeru u globalnom okruženju, omogućavajući im da razumiju dinamiku turističke i ugostiteljske industrije. Kroz praktične primjere i projekte, studenti će razviti vještine potrebne za rješavanje stvarnih poslovnih izazova.

Nakon završetka ovog programa diplomanti mogu postati stručnjaci u različitim sektorima, uključujući upravljanje restoranima, hotelskim lancima, event menadžmentom, turističkim agencijama i drugim relevantnim područjima.

Master of International Hospitality Management

Program “Master in International Hospitality Management” na Emirates Academy fakultetu pruža napredno obrazovanje za stručnjake koji žele dalje razviti svoje vještine u području međunarodnog upravljanja u industriji ugostiteljstva. Ovaj program dublje istražuje ključne koncepte i izazove u poslovanju, stvarajući stručnjake koji su sposobni nositi se sa složenim situacijama.

Kroz napredne module i praktične case studies, studenti će razviti duboko razumijevanje dinamike industrije ugostiteljstva i stvoriti temelje za inovacije i uspješno upravljanje. Program se bavi raznim aspektima, uključujući strategiju, upravljanje ljudskim resursima, marketing, financije i održivost.

Ovaj master program omogućava studentima da se duboko povežu s globalnom mrežom stručnjaka u industriji i da steknu neprocjenjivo iskustvo putem praktičnih vježbi i prakse. Na kraju programa, diplomanti će biti spremni preuzeti vodeće uloge u raznim sektorima, kao što su hotelski menadžment, upravljanje destinacijama, razvoj projekata i više.

Emirates Academy pruža poticajno okruženje koje potiče akademski rast i profesionalni razvoj, čineći ovaj program savršenim izborom za one koji žele postati stručnjaci u međunarodnom upravljanju ugostiteljstvom.

Study Abroad programi

Study abroad programi na Emirates Academy fakultetu pružaju studentima jedinstvenu priliku da istraže bogatu kulturu i izvanrednu edukaciju u srcu Dubaija. Kroz ovaj program, studenti će doživjeti nevjerojatno dinamično okruženje i stvoriti neprocjenjiva međunarodna iskustva.

Polaznici će imati pristup širokom spektru modula, koji se fokusiraju na različite aspekte biznisa, ugostiteljstva i turizma. Tijekom svog boravka, studenti će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima u industriji i stvarati trajne veze s kolegama i profesorima.

Program Studiranja u Inozemstvu omogućava studentima da istraže Dubai i njegovu jedinstvenu kombinaciju tradicije i modernosti. Osim akademske izvrsnosti, studenti će iskusiti uzbudljivu kulturu, prekrasne obale i nevjerojatne znamenitosti.

Studijski plan

Tijekom vašeg boravka na EAHM-u možete birati između tri do pet predmeta po semestru (prethodno odobrenih od strane vašeg matičnog sveučilišta), ovisno o tome koji vas tematski sadržaj najviše zanima:

Izaberite između 2 različite opcije studiranja:

1 tromjesečje + 6 mjeseci plaćene prakse (opcionalno)

2 tromjesečja + 6 mjeseci plaćene prakse (opcionalno)

Program studijskih tura na Emirates Academy

Program Studijskih Tura na Emirates Academy fakultetu nudi studentima jedinstvenu priliku učenje kroz praktična iskustva. Kroz raznovrsne ture i posjete, studenti će imati priliku upoznati se s različitim segmentima industrije poslovanja, turizma i ugostiteljstva. Svaka tura pruža priliku za stjecanje praktičnih znanja i vještina te razumijevanje kako se teorijski koncepti primjenjuju u stvarnim poslovnim scenarijima.

Program Profesionalnog Treninga i Razvoja na Emirates Academy

Program Profesionalnog Treninga i Razvoja na Emirates Academy fakultetu pruža stručnjacima i poslovnim liderima priliku za unapređenje svojih vještina i znanja u području biznisa, turizma i ugostiteljstva. Kroz raznovrsne programe i radionice, polaznici imaju priliku proširiti svoje kompetencije i učinkovitije doprinijeti svojim organizacijama.

Ovi programi su prilagođeni potrebama stručnjaka i vode ih kroz najnovije trendove, tehnike i prakse u industriji. Radionice i seminari pružaju interaktivno iskustvo gdje se teorija primjenjuje na stvarne poslovne scenarije, omogućavajući polaznicima da razviju praktične vještine koje su ključne za uspjeh.

Zašto studirati ugostiteljstvo/hospitality?

Ugostiteljska industrija jedan je od najbrže rastućih i najvažnijih sektora svjetske ekonomije. Prema Svjetskom vijeću za putovanja i turizam, do 2023. godine generirat će 3,6 milijuna radnih mjesta – povećanje od 28% u radnoj snazi.

Ugostiteljstvo/hospitality je široka disciplina koja pruža raznovrsne karijerne mogućnosti kako unutar tako i izvan zemlje. S preko 35 područja stručnosti, možete birati između niza različitih polja u ugostiteljstvu. Nudi širok spektar karijernih opcija za profesionalce kao što su menadžeri restorana, prodavači hrane i pića, voditelji prodaje, izvršni direktori za odnose s javnošću, menadžeri događanja, stručnjaci za ljudske resurse, eksperti za financije, stručnjaci za marketing, menadžeri doživljaja ili konzultanti za dizajn luksuznih hotela. Također možete biti dio zrakoplovnih kompanija, casina, kompanija za krstarenje, luksuznih brandova i nekretnina.

Financiranje studija i troškovi života

Cijene školarina i ostalih troškova možete vidjeti ovdje.

Emirates Academy prepoznaje važnost pristupačnosti obrazovanju i podržava studente u ostvarivanju svojih akademskih ciljeva. Zbog toga nude različite mogućnosti financiranja, uključujući:

  • Stipendije: Emirates Academy može pružiti stipendije temeljene na akademskom postignuću, potrebama ili drugim kriterijima. Stipendije mogu značajno smanjiti troškove školovanja.
  • Studentski Krediti: Neki studenti mogu razmotriti opciju studentskih kredita ili zajmova kako bi pokrili troškove školovanja. Važno je istražiti različite ponude i uvjete prije donošenja odluke.
  • Radne Prakse i Poslovi: Emirates Academy nudi prilike za radne prakse i poslove unutar industrije, što može pomoći u financiranju studija i stjecanju praktičnog iskustva.
  • Vanjske Stipendije i Sponzorstva: Postoje i vanjske organizacije, zaklade i tvrtke koje nude stipendije ili sponzorstva za studiranje na Emirates Academy fakultetu. Pretraživanje ovih opcija može biti korisno.

Smještaj

Emirates Academy pomaže u pronalaženju sigurnog i udobnog smještaja tijekom vašeg studiranja. Bilo da preferirate kampus smještaj ili stanovanje u blizini, fakultet se trudi da imate pozitivno iskustvo tijekom boravka u Dubaiju.

Posao

Dubai pruža obilje mogućnosti za stjecanje praktičnog iskustva tijekom i nakon studija. Veza EAHM s lokalnom poslovnom zajednicom otvara vrata raznolikim radnim pozicijama i praksama, omogućavajući vam da se povežete s industrijom prije nego što završite studij.

Sorry, the comment form is closed at this time.