KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
31 Aug

Studij u Nizozemskoj: Otkrij tajni put do vrhunskog menadžera hotela

 

Za sve vas koji maštate o karijeri u međunarodnom poslovnom svijetu i postavljate si visoke ciljeve jer imate želju biti na vodećim pozicijama, imamo nešto posebno za vas. U ljeto 2023. godine BHV Education je potpisao ugovor o partnerskim odnosima sa fakultetom iz Nizozemske koji se nalazi na svjetskom vrhu obrazovnih institucija u području turizma i hotelijerstva: Hotelschool the Hague. Sada vas možemo upisati izravno na ovu prestižnu obrazovnu instituciju na koju je velika konkurencija studenata iz Nizozemske i cijelog svijeta. Pretvorite snove u stvarnost i postanite vrhunski menadžer hotela.

Pridruži nam se na webinaru 28.11. i saznaj kako upisati hotelsku školu Hague. Registracija u nastavku.
Registriraj se na Hotelschool the Hague

10 razloga zašto studirati u Nizozemskoj na Hotelskoj školi Haag

  1. Spojite teoriju sa stvarnošću

Budimo iskreni – teorija je važna, ali njena primjena je mjesto gdje se događa čarolija. Na Hotelskoj školi Haag otkrili su tajnu uspješnog povezivanja oba svijeta. Kao visokoškolska ustanova primijenjenih znanosti, vjeruju u praktično obrazovanje. Osim što ćete savladati teorijske predmete poput Upravljanje prihodima ili Upravljanje ljudskim resursima, sudjelovat ćete i u praktičnim modulima kroz upravljanje internim hotelom u vlasništvu fakulteta, popularnim Skotelom.

  1. Budite na valu inovacija

Zamislite studijski program koji je živ, koji diše i prilagođava se brzim promjenama u industriji  usluga u turizmu. Hotelska škola Haag teži neprestanom poboljšanju svog programa, a mnogi diplomanti danas aktivno mijenjaju ovu industriju jer Nizozemci vas uče kako da budete inovativni. Zamislite pridruživanje klubu diplomiranih koji su u svijetu turističkog biznisa postali poznati igrači. Nedavno su lansirali globalnu platformu koja vas povezuje s ovom ekskluzivnom zajednicom.

  1. Budite u društvu najboljih po nevjerojatno povoljnoj cijeni

Ne samo da se radi o najboljoj hotelskoj školi u Nizozemskoj, već i o jednoj koja se nalazi među najboljima na svijetu. Navikli smo da sve što je najbolje i sa vrhunskim statusom košta jako puno, no ovdje možete zaboraviti na to pravilo. Obzirom da se radi o državnom fakultetu, cijena školarine za europske studente iznosi 2.623 EUR.

  1. Imate osiguran smještaj

Vjerojatno ste čuli da je u Nizozemskoj jako teško pronaći bilo kakav smještaj, te da je isti jako skup. Zaboravite na iscrpljujuće traženje stana ili sobe na koje će drugi polaznici potrošiti čitavo ljeto, vi možete živjeti na udobnom i modernom kampusu u Amsterdamu i Hagu tijekom prve godine. Dodatni bonus suživota sa drugim studentima je stvaranje bliske studentske zajednice koja će postati vaša druga obitelj.

  1. Lokacija koja oduzima dah

Držite se dobro – kampusi u Amsterdamu i Haagu smješteni su usred kulturnih središta. Osim toga, živahni centri gradova udaljeni su samo kratkom vožnjom biciklom, nudeći vam doživljaj različitih kultura. Tko je rekao da učenje ne može biti avantura?

  1. Plaćena praksa za vrijeme studija

Profesionalna praksa tijekom preddiplomskog studija imat će ogroman utjecaj na vašu buduću karijeru. Ovo je prilika da steknete praktično iskustvo, razvijete ključne vještine komunikacije i timskog rada, te uspostavite korisne kontakte u industriji. Kroz praksu ćete bolje razumjeti kako stvarni poslovni svijet funkcionira, što će vam pomoći u donošenju odluka o karijeri. Na drugoj godini imate praksu u trajanju 19 tjedana, a na završnoj godini možete birati praksu, rad na projektu ili studentsku razmjenu.

  1. Fast-track program

Ako ste već položili dvije godine na nekoj drugoj hotelskoj školi i odradili praksu u hotelu ili restoranu, možete se kvalificirati za “fast-track program” koji će vas dovesti do prestižne diplome bakalara za samo 2,5 godine.

  1. Diplomski studij: Vođenje transformacije hotela

Možda ste već završili preddiplomski studij i osjećate da vam vaš matični fakultet ne nudi znanja i kompetencije koje su neophodne za uspjeh u turističkoj industriji koja se razvija vrtoglavom brzinom?

Da biste se mogli uključiti u digitalne i kružne transformacije kroz koje prolazi cjelokupna industrija potrebna su vam adekvatna znanja za strateško planiranje, inoviranje iskustva gostiju, transformiranje radne kulture, upravljanje dionicama, projektno vođenje kao i kompetencije ključne za 21. stoljeće – intelektualna radoznalost, kritičko razmišljanje, kolaboracija, fleksibilnost. Ovaj dipomski program omogućit će vam da usvojite baš to.

  1. MBA

MBA program Hotelske škole Haag izvodi se u vrlo malim grupama i prilagođen je ambicioznim mladim profesionalcima (s najmanje jednom godinom radnog iskustva) koji žele ubrzati i osnažiti svoju karijeru. Ovaj 13-mjesečni program, smješten u Amsterdamu, usredotočen je na izvrsnost u poslovanju u pružanju usluga, te provođenje novih i kreativnih ideja u usluge koje stvaraju vrijednosti za koje je gost spreman platiti. Pohađanjem MBA programa Hotelske škole Haag ulazite u ekskluzivnu mrežu bivših studenata diljem svijeta koja vam omogućuje da ostanete međusobno povezani i pronađete svoju sljedeću profesionalnu priliku.

  1. Amsterdam i Haag: savršeni gradovi za studentski život

Amsterdam i Haag su savršeni gradovi za ispunjen studentski život iz mnogo razloga. Amsterdam, poznat po slikovitim kanalima i bogatoj kulturnoj sceni, nudi dinamičan spoj povijesti i modernog duha. Ovdje ćete doživjeti nevjerojatnu raznolikost – od muzeja, restorana do noćnog života. S druge strane, Haag donosi sofisticirano iskustvo sa svojom diplomatskom atmosferom, priliku za globalno povezivanje i festivalske vibracije. Oba grada imaju izvrsne fakultete i obrazovne programe te pružaju pristup izvanrednom javnom prijevozu i obilju studentskih organizacija i društvenih događanja.

Koji je tvoj idući korak?

Kad sve stavimo na vagu, odluka da studirate na Hotelskoj školi Haag u Nizozemskoj izvrsna je investicija u vašu budućnost. Ovdje ćete doživjeti spoj kvalitetnog obrazovanja, međunarodne okoline i inspirativnih prilika. Bit ćete uronjeni u dinamično okruženje koje vam nudi praktično iskustvo, teorijsku dubinu i široku mrežu profesionalnih kontakata. Nizozemska, s njezinom otvorenošću, inovativnošću i gostoprimstvom, stvara idealno okruženje za vaš rast i razvoj. Na Hotelskoj školi Haag, vaša strast prema turizmu i hotelijerstvu bit će ostvarena, a vaša karijera će dobiti snažan impuls. S ovim iskustvom u džepu, spremni ste zakoračiti u svijet s povjerenjem, stručnošću i nezaboravnim uspomenama.

Pridruži nam se na webinaru 28.11. i saznaj kako upisati hotelsku školu Hague. Registracija u nastavku.
Registriraj se na Hotelschool the Hague

Sorry, the comment form is closed at this time.