KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
17 Oct

Promijeni svoj pogled na svijet uz studij u Australiji i Novom Zelandu: Kaplan Pathways

 

Jako smo sretni i uzbuđeni jer sad u ponudi imamo i Australiju i Novi Zeland!

Kaplan Pathways predstavlja konzorcij nekoliko priznatih i visoko rangiranih sveučilišta, uključujući Sveučilište Adelaide, Sveučilište Newcastle i Sveučilište Murdoch u Australiji te Sveučilište Massey u Novom Zelandu. Kroz različite programe usavršavanja studenti mogu proći orijentacijsku godinu studija, kao i godinu pripreme za preddiplomski ili diplomski studij, uz tečajeve engleskog jezika.

Australijski programi

Ključne činjenice:

– top 100 sveučilišta na svijetu

– više od 200 000 studenata

– 150+ studijskih programa

– suradnja sa 1500+ partnerskih kompanija u istraživačkim projektima

U Australiji Kaplan nudi niz programa za upis na preddiplomski ili poslijediplomski studij. Neki od tih programa također se nude u “ubrzanom” načinu kraćeg trajanja ili “produženom” načinu duljeg trajanja. Oni uključuju:

– Program temeljnih studija (Foundation Studies program): Pruža put do prve godine preddiplomskog studija.

– Program prijenosa diplome/diploma: Nudi studentima izravan put do druge godine njihovog odabranog preddiplomskog studija.

– Pre-Master’s Program/Postgraduate Qualifying Program: Nudi studentima izravan put do niza diplomskih.

– Engleski u akademske svrhe: Omogućava studentima put bez IELTS-a ako studenti ispunjavaju akademske kriterije, ali ne i kriterije za engleski jezik, za upis na sveučilište. Program je osmišljen kako bi pomogao studentima da komuniciraju s povjerenjem i poboljšaju osnovne vještine učenja u akademskom okruženju engleskog govornog područja.

– Opći engleski: Osmišljen za poboljšanje temeljnih vještina učenika u čitanju, pisanju, slušanju i govoru. Studenti će diplomirati sa sposobnošću samopouzdanog komuniciranja na engleskom jeziku u svakodnevnim situacijama i osjećati se spremnima za daljnji akademski studij.

Sveučilište u Adelaideu (UoAC)

Smješten u srcu grada Adelaidea, UoAC nudi svih pet gore navedenih programa za preddiplomski i diplomski studij na Sveučilištu Adelaide (UoA). UoA je stalno rangirano među 1% najboljih sveučilišta u svijetu i jedno je od prestižnih australskih sveučilišta ‘Grupe od osam’. Adelaide postiže savršenu ravnotežu između kulture velikog grada i opuštenog načina života što ga čini idealnim odredištem za međunarodne studente. Otvoreni parkovi, bogat festivalski kalendar, proslavljene vinske regije i blizina plaža dio su uzbudljivog načina života u Adelaideu. Studenti će uživati u malim razredima, predanoj akademskoj podršci i sveobuhvatnim studentskim uslugama na kampusu UoAC Adelaide ili Melbourne Campusu. Također će uživati u pristupu sveučilišnim objektima UoA od svog prvog dana na koledžu. Studenti koji žele studirati na UoAC-u moraju ispunjavati zahtjeve engleskog jezika i akademske zahtjeve za upis na odabrani program. Dostupne su stipendije. Za više informacija, uključujući pojedinosti o opcijama ubrzanog i proširenog programa, obratite nam se.

Fakultet za međunarodno obrazovanje Sveučilišta Newcastle (CIE)

CIE je službeni koledž na kampusu za Sveučilište Newcastle, koji omogućuje upis na više od 130 preddiplomskih i diplomskih studija. Newcastle je drugi najstariji grad u Australiji i nalazi se samo dva sata vožnje sjeverno od Sydneya. Poput Sydneya, velika atrakcija Newcastlea su njegove prekrasne plaže i luka, živopisni kafići i blizina najstarije australske regije za proizvodnju vina; samo 45 minuta vožnje. CIE nudi Foundation Studies Program,  program Prijenosa diplome i Pre-Master’s Program. Osim toga, CIE također nudi program Foundation Studies in Medicine: put za međunarodne studente da napreduju prvostupnika medicinskih znanosti i doktora medicine (zajednički medicinski program) na Sveučilištu Newcastle. Studenti koji žele studirati na CIE moraju ispunjavati zahtjeve engleskog jezika i akademske zahtjeve za upis na odabrani program. Dostupne su stipendije. Za više informacija, uključujući pojedinosti o opcijama ubrzanog i proširenog programa, javite se BHV Education savjetnicama.

Murdoch College (MC)

Murdoch koledž nalazi se u Perthu, mladom i raznolikom gradu sa živahnim noćnim životom, spektakularnim vanjskim prostorima i jedinstvenim urbanim šarmom. Smješten u pokrajini Zapadne Australije bogatoj resursima, Perth ima snažno gospodarstvo i pruža fantastičnu priliku za život studentima koji žele iskusiti prirodne ljepote grada i Zapadne Australije. Fakultet stavlja poseban fokus na brigu o studentima, fleksibilnost i sigurnost, te nudi temeljne studije, poslijediplomski kvalifikacijski program, opći engleski; i programe engleskog za akademske svrhe. Studenti koji žele studirati na koledžu Murdoch moraju ispunjavati zahtjeve engleskog jezika i akademske zahtjeve za upis na odabrani program. Dostupne su stipendije. Za više informacija, uključujući pojedinosti o opcijama ubrzanog i proširenog programa, posjetite web stranicu koledža.

Novozelandski programi

Na Novom Zelandu, Kaplan nudi niz programa za upis na preddiplomski ili poslijediplomski studij na Sveučilištu Massey, koje je stalno rangirano među 3% najboljih sveučilišta u svijetu. Svi tečajevi na MUC-u osmišljeni su kako bi pripremili studente za njihov sveučilišni studij kroz kritičko razmišljanje, rješavanje problema i učenje međukulturalnih kompetencija. Vještine komunikacije i suradnje integrirane su u nastavni plan i program, pripremajući učenike da budu prilagodljivi izazovima života koji su pred njima. Nastavnici pružaju brižnu i poticajnu okolinu za učenje za sve učenike i usredotočeni su na osiguravanje akademskih potreba i dobrobiti svakog učenika.

Massey University College (MUC)

Studirajući na MUC-u, studenti će uživati u malim razredima, posvećenoj podršci studentima jedan na jedan i punom pristupu uslugama i objektima svjetske klase na Sveučilištu Massey, uključujući mogućnosti smještaja u kampusu. MUC se nalazi u modernom i prostranom kampusu Sveučilišta Massey u Aucklandu. Kampus se nalazi preko puta luke od središta Aucklanda, udaljenog 15 km, i prostire se na tri lokacije: East Precinct, Ōtehā Rohe i Albany Village. Besplatna usluga prijevoza autobusom povezuje tri kampusa.

MUC nudi raznoliku paletu programa, uključujući:

– Foundation Certificate (International): Osmišljen kako bi pomogao studentima prijeći ravno u prvu godinu odabranih preddiplomskih studija na Sveučilištu Massey.

– Diploma (Business): Kvalifikacija za premošćivanje osmišljena da pomogne studentu pri prijelazu na drugu godinu niza preddiplomskih poslovnih programa na Sveučilištu Massey.

– Diploma (Menadžement) ili (Marketing): Kvalifikacija koja studentima omogućuje prijelaz na diplomski studij Menadžmenta Sveučilišta Massey sa glavnim predmetom Menadžment ili Marketing.

– Engleski za akademske potrebe

– Opći engleski

Studenti koji žele studirati na MUC-u moraju ispunjavati zahtjeve engleskog jezika i akademske zahtjeve za upis na odabrani program. Za više informacija, uključujući detalje o ubrzanom programu Foundation Certificate, slobodno nam se javite.

Sorry, the comment form is closed at this time.