KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
dani-mobilnosti-i-edukacije
4 Aug

Dani mobilnosti i edukacije Zagreb 2022.

BHV Education dvanaestu godinu zaredom organizira međunarodni sajam školovanja na kojem će se predstaviti prestižna sveučilišta i škole jezika iz Europe, Azije i SAD-a. Osim prilike za osobni razgovor s predstavnicima sveučilišta i škola jezika iz inozemstva, na  Danima mobilnosti i edukacije imat ćete priliku sudjelovati u nizu zanimljivih predavanja koja će voditi predstavnici gostujućih sveučilišta i škola jezika, studenti i polaznici programa te BHV savjetnice.

Dani mobilnosti i edukacije vraćaju se uživo 14. i 15. listopada 2022. u Zagreb u hotelu Sheraton. Za učenike, studente i roditelje, pripremili smo i prateće virtualne sajmove 05. prosinca 2022., 04. veljače i 29. travnja 2023. Otkrij sve o studiju na engleskom jeziku u Italiji, Austriji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji i brojnim drugim destinacijama. Saznaj kako unaprijediti svoje znanje jezika na školama jezika diljem svijeta, ali i sve o srednjoj školi u inozemstvu.

Dani mobilnosti i edukacije

Zagreb, Hotel Sheraton

14.10.2022. od 12 do 18 sati
15.10.2022. od 10 do 14 sati
Prijava na Dane mobilnosti i edukacije u Zagrebu 2022.
dani-mobilnosti-i-edukacije
U vremenu kada je svijet sve bliži i dostupniji, današnja generacija Z sve više želi putovati i upoznati nove zemlje, kulture, ljude i u tom procesu osamostaliti se i pripremiti se za svoju buduću karijeru. Izuzetak više nije ni Hrvatska jer prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.

POPIS SUDIONIKA 2022.

dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Milanu

Università Cattolica del Sacro Cuore je među 50 najboljih svjetskih sveučilišta. Sveučilište nudi velik izbor inovativnih programa iz područja ekonomije i biznisa, računovodstva i financija, agrokulture, psihologije, lingvistike, filozofije i jezika. Na prestižnoj QS rang ljestvici svjetskih sveučilišta Cattolica je zauzela 167. mjesto iz područja umjetnosti i humanistike te 141. poziciju prema zapošljivosti po završetku studija.

POLIMI Graduate School of Management dio je javnog sveučilišta Politecnico di Milano, a osnovana je prije više od 40 godina s ciljem provođenja programa iz područja menadžmenta. Godišnje izvodi više od 40 diplomskih programa, uključujući MBA i Executive MBA, koji pokrivaju razne teme: od općeg menadžmenta do specifičnijih tema poput inovacije dizajna, marketinga i novih medija, ICT-a i digitalne transformacije.

Više o Universita Cattolica del Sacro Cuore
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Rimu

John Cabot University neovisno je talijansko sveučilište koje izvodi preddiplomske i diplomski program na engleskom jeziku. John Cabot University pruža ti mogućnost prakse u globalnim kompanijama, međunarodnim, neprofitnim i vladinim organizacijama te muzejima. Između ostalog, bivši studenti John Cabot Universityja rade u Bloombergu, Arab African International Bank, Hondi, IBM-u, J. Paul Getty muzeju i Svjetskog banci.

Više o John Cabot Univeristy
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Veneciji

Università Iuav di Venezia jedno je od vodećih sveučilišta arhitekture u Italiji. Prema QS rangiranju svjetskih sveučilišta u kategoriji arhitekture iz 2019. godine Iuav je treće po redu talijansko sveučilište koje se nalazi na toj ljestvici. Prošle je godine uveden i diplomski studij arhitekture na engleskom jeziku kako bi se stvorila međunarodna klima.

Više o Università Iuav di Venezia
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Budimpešti

IBS Budapest poslovna je škola s preddiplomskim i diplomskim smjerovima na engleskom jeziku iz područja biznisa. Po završetku studija na IBS Budapest stječeš  britansku diplomu. Partnersko sveučilište u Velikoj Britaniji, University of Buckingham garantira kvalitetu obrazovanja na IBS Budapest. Britanska diploma značajno će te izdvojiti među drugim kandidatima na tržištu rada i otvoriti ti brojne prilike.

Više o IBS Budapest
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Velikoj Britaniji

QA Higher Education grupacija je britanskih sveučilišta. Cilj QAHE je pružiti mladima iz cijelog svijeta pristup izvanrednom visokom obrazovanju. U suradnji s 5 britanskih sveučilišta QAHE osigurava kvalitetno obrazovanje i pokriva velik broj područja studija. Svi studijski programi predvođeni su vrhunskim stručnjacima u svojim područjima industrije. S QAHE možeš upisati od Foundation Year programa, Top-up programa pa sve do Master studija. Lokacije su Southampton, London, Birmingham i Manchester.

ESCP Business School u Londonu privlači studente više od 100 nacionalnosti. Smješten u West Hampsteadu u sjeverzapadnom dijelu Londona, britanski kampus studentima nudi najsuvremeniju opremu u tradicionalnoj viktorijanskoj zgradi. Kampus se sastoji od 15 predavaonica, knjižnicu s dostupnim računalima i prostoriju za učenje. Uz to, studenti svoje vrijeme mogu provoditi u prostoriji za rekreaciju i druženje, kafiću i „laboratoriju“ za učenje jezika.

Više o QA Higher Education
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Njemačkoj

CBS International Business School je privatno, državno priznato sveučilište primijenjenih znanosti za biznis u Njemačkoj. Prema WirtschaftsWoche rangiranju,  CBS International Business School je najbolje privatno sveučilište primijenjenih znanosti za poslovnu administraciju u regiji Rhineland. Svi studijski smjerovi su akreditirani, a CBS se sastoji od tri kampusa u sedam njemačkih gradova; Cologne, Mainz, Potsdam, Aachen, Brühl, Neuss i Solingen.

ESCP Business School jedna je od vodećih škola u Njemačkoj. Berlinska poslovna škola specijalizirana je u 3 akademska područja – održivost, poduzetništvo i digitalizacija s naglaskom na međunarodni menadžment. Kompanije poput Accenture, Baina, Bayera, Coca-Cole te P&G-a usko surađuju sa školom. Program Linking Talent koji škola provodi povezuje studente s kompanijama kroz evente i radionice vezane za razvoj karijere.

Više o CBS International Business School
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Francuskoj

Burgundy School of Business nudi jedan preddiplomski studij iz menadžmenta i čak 10 diplomskih programa iz različitih područja na engleskom jeziku. Na Burgundy School of Business možeš dobiti stipendiju u iznosu od 25% do 50% školarine koja se automatski dodjeljuje s obzirom na prosjek ocjena i svjedodžbe, završeno sveučilište i srednju školu, kvalitetu aplikacije – motivacijsko pismo i CV, rezultate intervjua i prijemnog ispita (ako ga je potrebno polagati za smjer).

Više o Burgundy Business School
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Češkoj

Mendel University Brno javno je sveučilište s dugom tradicijom izvrsnosti u podučavanju i istraživanju. Na Mendel University Brno izvode se 2 preddiplomska i 6 diplomskih smjerova na engleskom iz područja ekonomije, šumarstva i agrokulture. Moderni kampus nalazi se u centru Brna, drugom najvećem gradu u Češkoj.

Više o Mendel University Brno
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Austriji

Webster Vienna Private Univeristy izvodi preddiplomske i diplomske studije na engleskom jeziku iz psihologije, međunarodnih odnosa i biznisa. Po završetku studija dobit ćeš dualnu diplomu – američku i austrijsku, što će ti pomoći u međunarodnoj karijeri. Webster Vienna Private University poznat je i po svojoj mreži od 190.000 bivših studenata među kojima su poznati astronauti, direktori i diplomati.

Modul University Vienna međunarodno je sveučilište za biznis i ekonomiju s fokusom na područje međunarodnog menadžmenta, uslužne industrije, turizma, održivosti, informacijske tehnologije i dizajna. Ovo austrijsko sveučilište izvodi studijske programe na engleskom jeziku koji okupljaju studente iz cijelog svijeta. Uz to, kao glavne vrijednosti svojeg djelovanja ističu zaštitu okoliša, društvenu odgovornost i ekonomsku održivost.

Više o Modul University Vienna
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Španjolskoj

EU Business School ima kampuse u čak tri države – Španjolskoj, Švicarskoj i Njemačkoj. Programi na EU Business School dizajnirani su prema potrebama tržišta i usmjereni su na razvoj vještina studenata. Prednost studijskih programa na EU Business School je i praktično učenje kroz studije slučaja iz stvarnog poslovanja. Kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i omogućio osoban pristup, nastava se odvija u manjim grupama, a predavači su visokokvalificirani akademici, poduzetnici, konzultanti i lideri iz svijeta biznisa.

Universitat Autònoma de Barcelona 2. je najbolje sveučilište u Španjolskoj, 89. u Europi i 209. na svijetu prema QS World University Rankings. Zbog svoje kvalitete obrazovanja privlačan je i brojnim međunarodnim studentima. I ti možeš provesti 3, 6 ili 15 tjedana na Universitat Autònoma de Barcelona u sklopu studentske razmjene

Više o EU Business School
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Švicarskoj

Webster University Geneva je domaćin akademskim konferencijama i javnim panel diskusijama koje studente potiču na kritičko razmišljanje i kreativno rješavanje problema. Na Webster University Geneva možeš birati između više od 10 preddiplomskih programa na engleskom jeziku među kojima je najpopularniji studij međunarodnih odnosa.

Sommet Education je konkurentna grupa škola za hotelski menadžment i kulinarstvo. Škole za hotelski menadžement, Glion i Les Roches, imaju kampuse u Švicarskoj, Španjolskoj i Kini. Preddiplomske i diplomske programe u ovim prestižnim školama upisuju studenti iz više od 100 zemalja kako bi dobili kvalitetno švicarsko obrazovanje utemeljeno na praktičnoj primjeni, akademskoj izvrsnosti i dinamičnom multikulturalnom okruženju.

Swiss Education Group (SEG) studentima primarno pruža poslovne, poduzetničke i liderske vještine koje su potrebne za uspješnu karijeru u hotelijerstvu. No, nabrojane vještine primjenjive su i u svim drugim poslovnim okruženjima. SEG se sastoji od četiri škole: Swiss Hotel Management School, Hotel Institute Montreux, César Ritz Colleges Switzerland i Culinary Arts Academy Switzerland.

Više o Webster University Geneva
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Sloveniji

Faculty of Information Studies in Novo Mesto je javni fakultet osnovan 2008. godine. Izvodi sedam programa od čega 3 na preddiplomskom i 3 na diplomskom nivou na engleskom jeziku. Za redovne studente preddiplomskog i diplomskog studija, studij je besplatan (ovo vrijedi i za studente koji su u radnom odnosu). Izvanredni studenti plaćaju školarinu od 2.500€ do 3.300€ godišnje, ovisno o razini i odabranom smjeru.

School of Advanced Social Studies je privatna škola, dio Faculty of Applied Social Studies in Nova Gorica, koja je osnovana 2006. godine. Škola nudi obrazovanje na preddiplomskoj i diplomskoj razini. Na Faculty of Applied Social Studies in Nova Gorica možeš studirati 3 preddiplomska smjera i 2 diplomska smjera na engleskom jeziku iz područja društvenih znanosti.

Studij u Sloveniji

Pročitaj više o izlagačima na Danima mobilnosti i edukacije

Kako je to izgledalo prethodnih godina:

Dani mobilnosti i edukacije

Zagreb, Hotel Sheraton

14.10.2022. od 12 do 18 sati
15.10.2022. od 10 do 14 sati
Registriraj se i besplatno sudjeluj

Sorry, the comment form is closed at this time.