KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
4 Aug

Dani mobilnosti i edukacije Zagreb 2022.

BHV Education dvanaestu godinu zaredom organizira međunarodni sajam školovanja na kojem će se predstaviti prestižna sveučilišta, srednje škole i škole jezika iz Europe, Azije i SAD-a. Osim prilike za osobni razgovor s predstavnicima obrazovnih institucija, na  Danima mobilnosti i edukacije imat ćete priliku sudjelovati u nizu zanimljivih predavanja, besplatnih konzultacija kao i nagradnoj igri gdje ćete imati priliku osvojiti tjedan dana tečaja jezika u europskoj destinaciji po izboru uz povratnu avio kartu.

Dani mobilnosti i edukacije vraćaju se uživo 14. i 15. listopada 2022. u Zagreb u hotelu Sheraton. Otkrij sve o studiju na engleskom jeziku u Nizozemskoj, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji i brojnim drugim destinacijama. Osim studija na engleskom jeziku, predstaviti će se više od sedam austrijskih fakulteta s programima na njemačkom jeziku. Saznaj kako unaprijediti svoje znanje jezika na školama jezika diljem svijeta, ali i sve o srednjoj školi u inozemstvu. Za učenike, studente i roditelje, pripremili smo i prateće virtualne sajmove 10. prosinca 2022., 04. veljače i 29. travnja 2023.

▼ Dani mobilnosti i edukacije 2022. ▼

Zagreb, Hotel Sheraton

⌚ 14.10.2022. od 11 do 18 sati
⌚ 15.10.2022. od 10 do 14 sati
Registriraj se i besplatno sudjeluj
dani-mobilnosti-i-edukacije
U vremenu kada je svijet sve bliži i dostupniji, današnja generacija Z sve više želi putovati i upoznati nove zemlje, kulture, ljude i u tom procesu osamostaliti se i pripremiti se za svoju buduću karijeru. Izuzetak više nije ni Hrvatska jer prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.

POPIS SUDIONIKA 2022.

Privatne srednje škole u inozemstvu

ENGLESKA
Earlscliffe Sixth Form

Earlscliffe Sixth Form je dio grupacije Dukes Education. Smještena je na jugoistoku Engleske, a svojim učenicima iz brojnih zemalja svijeta nudi akademsku platformu za stjecanje vrhunskog obrazovanja. Naglasak je na izgradnji internacionalnog i intenzivnog akademskog okruženja. Prosječna grupa na nastavi broji 7 učenika, dok sama škola broji 110 učenika. Svi učenici obično biraju četiri predmeta za A-levels program, a upravo je Earlscliff smješten u 1% škola u Engleskoj prema rezultatima A-levels ispita.

NJEMAČKA
Schloss-Schule Kirchberg

Schloss-Schule Kirchberg nudi niz akademskih programa za međunarodne učenike koji se razlikuju po vrsti, duljini trajanja i potrebnoj razini znanja njemačkog jezika. Ova privatna srednja škola u Njemačkoj idealna je za sve učenike koji žele studirati na top sveučilištima u Njemačkoj. Učenici po završetku škole dobivaju status domaćeg studenta zbog čega ostvaraju pravo na besplatno školovanje na pojedinim njemačkim fakultetima.

LONDON
ACS International School Cobham

ACS International School Cobham je internacionalna škola sa iznimnim kampusom i smještajnim kapacitetima u zelenoj oazi londonskog predgrađa. Nastavni plan i program izvode se prema američkom srednjoškolskom modelu, te u ponudi imaju Advanced Placement International Diploma, kao i International Baccalaureate Diploma Programme. Osim srednje škole, ACS nudi programe i kompletan boarding za osnovnoškolce.

Saznajte više o školi u Londonu

AUSTRIJA
American International School-Salzburg

American International School-Salzburg međunarodna je škola čiji je kampus smješten samo nekoliko koraka od srca Salzburga, okružen spektakularnom arhitekturom i planinskim krajolikom. Nastavni plan i program izvode se prema američkom srednjoškolskom modelu od sedmog do dvanaestog razreda. AIS Salzburg nudi i kompletan boarding za srednjoškolce te su otvoreni za učeničke razmjene iz svih dijelova svijeta.

Saznajte više o školi u Salzburgu

POPIS SUDIONIKA 2022.

Škole jezika u inozemstvu
dani-mobilnosti-i-edukacije

Education First

Education First (EF) tečajevi stranog jezika u inozemstvu nisu klasični tečajevi učenja jezika. Budući da se jezik uči u zemljama gdje se i govori, polaznici aktivno mogu vježbati i usavršavati korištenje jezika u svakodnevnoj komunikaciji. EF tečajeve jezika u inozemstvu moguće je pohađati na minimalno 2 tjedna na lokacijama diljem svijeta. Na programu sudjeluju mladi iz više od 100 zemljama što ga čini idealnim mjestom za ostvarivanje kontakata i prijateljstava.

-> Pročitaj iskustvo naše polaznice

British Study Centres

British Study Centres izvodi tečajeve jezika za učenike i odrasle u svojim centrima u Velikoj Britaniji i na Malti. Učenici, uz opće tečajeve engleskog jezika, mogu pohađati programe poput English Plus Explore London, Street Art & Culture, Future Leaders and Entrepreneurs, English Plus Horse Riding i druge. Oni malo stariji u sklopu British Study Centres u Londonu, Manchesteru, Brightonu ili Yorku mogu ići na opće tečajeve engleskog jezika, poslovni engleski, pripreme za polaganje IELTS ili Cambridge standardiziranih testova engleskog jezika.

CATS Global Schools

CATS Global Schools je međunarodna edukacijska grupa koja se sastoji od nekoliko različitih škola. Između ostalog, grupaciju čine i CATS Academy Boston, CATS College Cambridge i Cambridge School of Visual and Performing Arts. Cilj programa CATS škola jest stvaranje globalnih građana koji će biti spremni odgovoriti na izazove s kojima će se susresti na studiju, ali i u poslovnom svijetu i modernom društvu. CATS Global Schools provode i brojne programe za učenike iz engleskog jezika, ali i IT-ja, biznisa, mode, filma i drugih područja.

POPIS SUDIONIKA 2022.

Sveučilišta u inozemstvu
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Milanu

Università Cattolica del Sacro Cuore je među 50 najboljih svjetskih sveučilišta. Sveučilište nudi velik izbor inovativnih programa iz područja ekonomije i biznisa, računovodstva i financija, agrokulture, psihologije, lingvistike, filozofije i jezika. Na prestižnoj QS rang ljestvici svjetskih sveučilišta Cattolica je zauzela 167. mjesto iz područja umjetnosti i humanistike te 141. poziciju prema zapošljivosti po završetku studija.

POLIMI Graduate School of Management dio je javnog sveučilišta Politecnico di Milano, a osnovana je prije više od 40 godina s ciljem provođenja programa iz područja menadžmenta. Godišnje izvodi više od 40 diplomskih programa, uključujući MBA i Executive MBA, koji pokrivaju razne teme: od općeg menadžmenta do specifičnijih tema poput inovacije dizajna, marketinga i novih medija, ICT-a i digitalne transformacije.

Università IULM izvodi studijske programe iz područja komunikacija, novih medija, jezika, turizma, umjetnosti i dizajna. Više od 50 godina, Università IULM temelji svoju reputaciju na stručnosti i znanju. Studenti Università IULM uz nastavu dobivaju profesionalne kompetencije, meke vještine i znanje o kulturama.

Više o Universita Cattolica del Sacro Cuore
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Rimu

John Cabot University neovisno je talijansko sveučilište koje izvodi preddiplomske i diplomski program na engleskom jeziku. John Cabot University pruža ti mogućnost prakse u globalnim kompanijama, međunarodnim, neprofitnim i vladinim organizacijama te muzejima. Između ostalog, bivši studenti John Cabot Universityja rade u Bloombergu, Arab African International Bank, Hondi, IBM-u, J. Paul Getty muzeju i Svjetskog banci.

Università di Roma LUMSA drugo je najstarije sveučilište u Rimu koje izvodi 6 diplomskih programa na engleskom jeziku. Na LUMSA-i možeš studirati diplomske smjerove na engleskom jeziku iz područja marketinga, psihologije, prava i financija. Uz to, Università di Roma LUMSA nudi stipendije i potpore svojim studentima, a cijeli sustav se temelji na postignućima i izvrsnosti.

American University of Rome od 1969. pruža američko liberal arts obrazovanje studentima iz cijelog svijeta. Najstarije je američko sveučilište u Rimu, a izvodi 10 preddiplomskih i 3 diplomska studija na engleskom jeziku. American University of Rome tradicionalno je američko sveučilište smješteno na vrhu najvišeg brda u Rimu s kojeg se proteže spektakularni pogled na cijeli grad.

Više o John Cabot Univeristy
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Veneciji

Università Iuav di Venezia jedno je od vodećih sveučilišta arhitekture u Italiji. Prema QS rangiranju svjetskih sveučilišta u kategoriji arhitekture iz 2019. godine Iuav je treće po redu talijansko sveučilište koje se nalazi na toj ljestvici. Prošle je godine uveden i diplomski studij arhitekture na engleskom jeziku kako bi se stvorila međunarodna klima.

Više o Università Iuav di Venezia
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Budimpešti

IBS Budapest poslovna je škola s preddiplomskim i diplomskim smjerovima na engleskom jeziku iz područja biznisa. Po završetku studija na IBS Budapest stječeš  britansku diplomu. Partnersko sveučilište u Velikoj Britaniji, University of Buckingham garantira kvalitetu obrazovanja na IBS Budapest. Britanska diploma značajno će te izdvojiti među drugim kandidatima na tržištu rada i otvoriti ti brojne prilike.

Više o IBS Budapest
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Nizozemskoj

Tilburg University upisuje gotovo 19.500 studenata, među kojima je više od 3.700 mladih iz inozemstva. Pod motom ‘Understanding Society’, više od 1.500 zaposlenika razvija znanje, prenosi ga na druge i okuplja ljude iz različitih disciplina i organizacija. Na Tilburgu možeš studirati preko 50 programa na engleskom jeziku iz područja ekonomije, poslovanja i poduzetništva, društvenih znanosti i znanosti o ponašanju, prava i javne uprave, humanističkih i digitalnih znanosti te teologije.

Inino iskustvo
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Francuskoj

Burgundy School of Business nudi jedan preddiplomski studij iz menadžmenta i čak 10 diplomskih programa iz različitih područja na engleskom jeziku. Na Burgundy School of Business možeš dobiti stipendiju u iznosu od 25% do 50% školarine koja se automatski dodjeljuje s obzirom na prosjek ocjena i svjedodžbe, završeno sveučilište i srednju školu, kvalitetu aplikacije – motivacijsko pismo i CV, rezultate intervjua i prijemnog ispita (ako ga je potrebno polagati za smjer).

Više o Burgundy Business School
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Njemačkoj

CBS International Business School je sveučilište primijenjenih znanosti za biznis u Njemačkoj rangirano kao najbolje privatno sveučilište za poslovnu administraciju u regiji Rhineland. CBS se sastoji od tri kampusa u sedam gradova; Cologne, Mainz, Potsdam, Aachen, Brühl, Neuss, Solingen.

ESCP Business School jedna je od vodećih škola u Njemačkoj. Berlinska poslovna škola specijalizirana je u 3 akademska područja – održivost, poduzetništvo i digitalizacija s naglaskom na međunarodni menadžment. Kompanije poput Accenture, Baina, Bayera, Coca-Cole te P&G-a usko surađuju sa školom.

Munich Business School je 2022. proglašena najboljom privatnom školom za biznis u Njemačkoj. Glavne odlike škole su male studijeske grupe, strastveni i iskusni predavači, kao i nagrađivani studijski programi.

Više o CBS International Business School
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Sloveniji

Faculty of Information Studies in Novo Mesto je javni fakultet osnovan 2008. godine. Izvodi sedam programa od čega 3 na preddiplomskom i 3 na diplomskom nivou na engleskom jeziku. Za redovne studente preddiplomskog i diplomskog studija, studij je besplatan (ovo vrijedi i za studente koji su u radnom odnosu). Izvanredni studenti plaćaju školarinu od 2.500€ do 3.300€ godišnje, ovisno o razini i odabranom smjeru.

School of Advanced Social Studies je privatna škola, dio Faculty of Applied Social Studies in Nova Gorica, koja je osnovana 2006. godine. Škola nudi obrazovanje na preddiplomskoj i diplomskoj razini. Na Faculty of Applied Social Studies in Nova Gorica možeš studirati 3 preddiplomska smjera i 2 diplomska smjera na engleskom jeziku iz područja društvenih znanosti.

Studij u Sloveniji
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Švicarskoj

Webster University Geneva je domaćin akademskim konferencijama i javnim panel diskusijama koje studente potiču na kritičko razmišljanje i kreativno rješavanje problema. Na Webster University Geneva možeš birati između više od 10 preddiplomskih programa na engleskom jeziku među kojima je najpopularniji studij međunarodnih odnosa.

Sommet Education je konkurentna grupa škola za hotelski menadžment i kulinarstvo. Škole za hotelski menadžement, Glion i Les Roches, imaju kampuse u Švicarskoj, Španjolskoj i Kini. Preddiplomske i diplomske programe u ovim prestižnim školama upisuju studenti iz više od 100 zemalja kako bi dobili kvalitetno švicarsko obrazovanje utemeljeno na praktičnoj primjeni, akademskoj izvrsnosti i dinamičnom multikulturalnom okruženju.

Swiss Education Group (SEG) studentima primarno pruža poslovne, poduzetničke i liderske vještine koje su potrebne za uspješnu karijeru u hotelijerstvu. No, nabrojane vještine primjenjive su i u svim drugim poslovnim okruženjima. SEG se sastoji od četiri škole: Swiss Hotel Management School, Hotel Institute Montreux, César Ritz Colleges Switzerland i Culinary Arts Academy Switzerland.

Business & Hotel Management School (B.H.M.S.) može se pohvaliti brojkom od 300 partnerskih hotela. Usko surađuje i s brojnim međunarodnim agencijama za regrutiranje studenata po završetku studija na pozicije u Europi, Aziji i Sjevernoj Americi. Čak 70% studenata dobije posao u najvećim lancima hotela, a 90% studenata dobije ponudu za posao po završetku studija.

Više o studiju u Švicarskoj
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Velikoj Britaniji

QA Higher Education grupacija je britanskih sveučilišta. Cilj QAHE je pružiti mladima iz cijelog svijeta pristup izvanrednom visokom obrazovanju. U suradnji s 5 britanskih sveučilišta QAHE osigurava kvalitetno obrazovanje i pokriva velik broj područja studija. Svi studijski programi predvođeni su vrhunskim stručnjacima u svojim područjima industrije. S QAHE možeš upisati od Foundation Year programa, Top-up programa pa sve do Master studija. Lokacije su Southampton, London, Birmingham i Manchester.

ESCP Business School u Londonu privlači studente više od 100 nacionalnosti. Smješten u West Hampsteadu u sjeverzapadnom dijelu Londona, britanski kampus studentima nudi najsuvremeniju opremu u tradicionalnoj viktorijanskoj zgradi. Kampus se sastoji od 15 predavaonica, knjižnicu s dostupnim računalima i prostoriju za učenje. Uz to, studenti svoje vrijeme mogu provoditi u prostoriji za rekreaciju i druženje, kafiću i „laboratoriju“ za učenje jezika.

Middlesex University javno je istraživačko sveučilište u Hendonu, sjeverozapadnom dijelu Londona. Na kampusu u Londonu studira više od 19.000 studenata. Fakultet ima preko 100 partnerskih sveučilišta u 22 zemlje pa ćeš imati veliki izbor opcija za studentsku razmjenu.

TEDI London – The Engineering and Design Institute pruža mogućnost vrhunskog studja Global Design Engineering u Londonu. Iza visokoobrazovne institucije TEDI London stoje tri svjetski priznata sveučilišta: Arizona State University, King’s College London i UNSW Sydney. Od prvog dana studija studenti imaju prilike raditi na stvarnim projektima.

Više o QA Higher Education

STUDIJ U HRVATSKOJ

Algebra University College

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ.

ZAISKRI.

dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Austriji

Webster Vienna Private Univeristy izvodi preddiplomske i diplomske studije na engleskom jeziku iz psihologije, međunarodnih odnosa i biznisa. Po završetku studija dobit ćeš dualnu diplomu – američku i austrijsku, što će ti pomoći u međunarodnoj karijeri. Webster Vienna Private University poznat je i po svojoj mreži od 190.000 bivših studenata među kojima su poznati astronauti, direktori i diplomati.

Modul University Vienna međunarodno je sveučilište za biznis i ekonomiju s fokusom na područje međunarodnog menadžmenta, uslužne industrije, turizma, održivosti, informacijske tehnologije i dizajna. Ovo austrijsko sveučilište izvodi studijske programe na engleskom jeziku koji okupljaju studente iz cijelog svijeta. Uz to, kao glavne vrijednosti svojeg djelovanja ističu zaštitu okoliša, društvenu odgovornost i ekonomsku održivost.

Više o Modul University Vienna
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Španjolskoj

EU Business School ima kampuse u čak tri države – Španjolskoj, Švicarskoj i Njemačkoj. Programi na EU Business School dizajnirani su prema potrebama tržišta i usmjereni su na razvoj vještina studenata. Prednost je i praktično učenje kroz studije slučaja iz stvarnog poslovanja, a nastava se odvija u manjim grupama, predavači su visokokvalificirani akademici, poduzetnici, konzultanti i lideri iz svijeta biznisa.

Universitat Autònoma de Barcelona 2. je najbolje sveučilište u Španjolskoj, 89. u Europi i 209. na svijetu prema QS World University Rankings. Zbog svoje kvalitete obrazovanja privlačan je i brojnim međunarodnim studentima. I ti možeš provesti 3, 6 ili 15 tjedana na Universitat Autònoma de Barcelona u sklopu studentske razmjene

ESEI Business School Barcelona međunarodno je prepoznata top biznis škola s jedinstvenim prilikama za učenje. ESEI Barcelona nudi preddiplomske programe iz biznisa na engleskom jeziku i diplomske programe iz sportskog menadžmenta, turizma, hospitalityja, marketinga i biznisa također na engleskom jeziku.

Više o EU Business School

Studij u Sjedinjenim američkim državama

College of the Canyons fakultet je koji se prostire na tri adrese u Santa Klarita dolini u Kaliforniji.  Sastoji se od dva velika kampusa: Valencia Boulevard opremljen je sportskim objektima, kafićima, restoranima, knjižnicom, uredom za ljudske resurse, a Canyon Country Campus domaćin je fakultetskim predavanjima.

Ovdje možete studirati Umjetnosti, Biznis, Ekonomiju, Humanističke znanosti, Kineziologiju, Matematiku, Društvene znanosti i Tehnologiju. Fakultet studentima nudi financijsku pomoć u obliku studentskih zajmova i stipendija.

Prijavi se na Dane mobilnosti i edukacije
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Češkoj

Mendel University Brno javno je sveučilište s dugom tradicijom izvrsnosti u podučavanju i istraživanju. Na Mendel University Brno izvode se 2 preddiplomska i 6 diplomskih smjerova na engleskom iz područja ekonomije, šumarstva i agrokulture. Moderni kampus nalazi se u centru Brna, drugom najvećem gradu u Češkoj.

Anglo American University Prague studentima nudi personalizirano i inspirativno iskustvo studiranja u samom srcu glavog češkog grad, Praga. Američki model obrazovanja uz pristupačne školarine u područjima biznisa, prava, međunarodnih odnosa i diplomacije, novinarstva, medija, vizualnih umjetnosti i društvenih znanosti.

Više o Mendel University Brno

▼ STUDIJ U AUSTRIJI NA NJEMAČKOM I ENGLESKOM JEZIKU ▼

Zagreb, Hotel Sheraton

Osim BHV partnerskih fakulteta s programima na engleskom jeziku, na Danima mobilnosti i edukacije 2022. predstaviti će se sedam austrijskih sveučilišta s programima na njemačkom i engleskom jeziku.

 

STUDIJ U AUSTRIJI

Pročitaj više o izlagačima na Danima mobilnosti i edukacije

▼ Dani mobilnosti i edukacije 2022. ▼

Zagreb, Hotel Sheraton

⌚ 14.10.2022. od 11 do 18 sati
⌚ 15.10.2022. od 10 do 14 sati
Registriraj se i besplatno sudjeluj

Kako je to izgledalo prethodnih godina:

Sorry, the comment form is closed at this time.